クロエ 財布

オークリー サングラス 人気

オークリー アウトレット

ニューバランス 人気

クロエ

VI HAR LANSERT NYE NETTSIDER I DAG GÅ INN PÅ WWW.OPPLEVVERDEN.NO

      Forsiden
      Ferie og event
      Fiskereiser
      Jaktreiser
      Safari og feriereiser
       -Drømmesafari 12 dager 
       -Fototur/Safari/Ekspedisjon  
      Galleri
      Viltarter
      Betingelser
      Samarbeidspartnere
      Kontakt oss
      Om oss
      Pakkeforslag
 

Bestill
Motta vår nye katalog.
Trykk her!

Ønsker du deg en eksotisk og spennede drivjakt? Slutt å let, du har akkurat funnet den!
Ønsker du deg en fantastisk
drivjakt? Trykk her!
 


Lykkelig Afrika jeger, les mer...
En jaktdrøm blir realitet!
Se? Trykk her!

  
 

Les hvorfor du må se etter
RGF-medlemskap
her.

 

DISSE BØR DU IKKE REISE MED NÅ
http://reise.aftenbladet.no/reise/article4279390.ece 

 

Oppdaterte reiseråd fra
Utenriksdepartementet
http://www.landsider.no/

 

 Sjekk været i Afrika
 http://www.yr.no/

  Sansynligvis den beste
søkemotoren på nett
http://www.google.no/

 

 Her er flyselskapene du ikke
 bør fly med
http://e24.no/naeringsliv/verdens-10-versye-flyselskap/3932769

 

Se etter Reisegarantifondets logo: Ved markedsføring av pakketurer skal markedsfører ifølge pakkereiselovens § 3-1 opplyse at garanti er stilt samt garantistillers navn skal framgå. Informasjon om at garanti er stilt, kan gis ved å bruke fondets logo  eller tekst <Medlem i Reisegarantifondet> i tilknytning til arrangørens navn 

BraVO Norge - intensjon: garanti for din tur

Reklamasjonsnemnda er opprettet med hjemmel i pakkereiseloven, og skal behandle klager mot alle som selger /produserer pakkereiser og som stiller den lovpålagte garantien til Reisegarantifondet.


SCI

NRFs medlemmer er i dag, etter regler nedfelt i foreningens vedtekter, forpliktet til å respektere Reklamasjonsnemnda for pakkereisers avgjørelse i tvister og klagesaker angående selskapsreiser/pakkereiser produsert av og/eller solgt via dem.  

  

 

   
 

Reiseforslag

Drømmereise 12 dagers rundtur i Sør-Afrika.

Dette er en rundreise i den sørafrikanske provinsen KwaZulu-Natal. Turen går nordover fra Durban og til noen av de mest spennende områdene i Zululand. Her finner man våtmarksområdet St. Lucia ved det Indiske Hav, et UNESCO World Heritage Site, og noen av de eldste viltområdene og reservatene i Afrika. Muligheten for fantastiske dyreopplevelser er optimale. Det er mulighet for å stifte bekjentskap med det stolte folkeslaget Zuluene, eller reise gjennom de kjente Battlefieldsområdene og opp til Drakensbergfjellene. KwaZulu-Natal er et spennende område, der man kan oppleve det meste på korte dagsetapper. Man unngår da å bruke unødvendig tid til transport.

DAG 1-4: Ankomst Durban om formiddagen, Dere møtes på flyplassen og blir tatt med til gjestehuset i det lille tettstedet Umhlanga Rocks: Teremok Lodge. Dette lille "Luxury Botique" gjestegiveriet liger ved stranden, og har skyss service som gjør det enkelt å komme seg rundt. De er også veldig velvillige til å hjelpe med aktiviteter. Det anbefales en tur til Durban, hvor det bør være noe for enhver smak: shopping, strand, restauranter fra alle verdenshjørner, besøk på det største urtemarkedet i verden og andre markeder. Delfinsafari, dyphavsfiske, haisenter og et utrolig flott akvarium. Mulighter for dykking, ridning, golf m.m.
3 Netter.

Disse første tre dagene kan også med letthet byttes med Cape Town. 

DAG 4-7: Etter frokost setter Dere kursen nordover til himmellandet Zululand, og til den uberørte kyststripen nord ved Soewana Bay, (5 timers kjøring) helt mot grensen til Mosambik. Her bor man i den eksklusive lodgen Thonga: Rett på stranden.
Dette er et dykkerparadis. Oppholdet inkluderer: F/L/M, kanotur på den største innsjøen i Sør-Afrika som ligger på andre siden av sanddynene der man bor. Det blir også snorkling.
www.isibindiafrica.co.zaThonga Beach Lodge 3 netter.

DAG 4-7: Rimeligere alternativ. Etter frokost setter man kursen nordover til himmellandet Zululand, og til et av de mest spennende områdene i Sør-Afrika. St. Lucia er en liten fiskelandsby som ligger midt i det nye verdens verneområdet (UNESCO World Heritage Site). Man ankommer St. Lucia i tide til lunch, hva med en krokodille pizza? Båtcruise i solnedgang. Denne turen går nordover på en 12 mils brakkevanninnsjø. Dette er det stedet i Afrika der det er flest flodhester(ca 800). Man vil garantert få se krokodiller, og et fantastiskt rikt fugleliv. Vi anbefaler å kjøre på safari gjennom naturreservatet i denne verdens nye verneområde, og ende i paradiset Cape Vidal. Her er det sandstrender, så langt øyet kan se. Ypperlig forhold for snorkling og fisking. Det er også mulighet for å dra på havfiske. Hva med å få en Marlin på kroken? Kan anbefale nattsafari i St. Lucia, da det er her flest gjester har sett leopard. Eller man kan dra på ridetur gjennom reservatet, som er en flott måte å oppleve naturen på. Overnatting i flott gjestehus. 3 netter.

DAG 7-9: 3 timers kjøring. Det er tid for "Karen Blixen" følelsen, og man forflytter seg til et av Afrikas eldste viltreservater Pongola Biospere. Båtcruise på Jozini innsjøen. Innsjøen er tre mil lang. Antiloper og elefanter kommer kanskje ned til sjøen for å drikke. Store muligheter for å se flodhester og krokodiller. Det er også mulighet for å dra på safari spesielt vinklet mot elefanter. Reservatet har egen "elefantfører" som kjenner dyrene, og denne safarien vil lære dere mye om elefantenes tilværelse. Eller hva med å gå på leting etter neshornene til fots? Innkvartering i "White Elephant Safari Lodge". Ekte "out of Africa" følelse, garantert. Oppholdet inkluderer F/L/M + 2 safari-aktiviteter per pers, per dag. 2 Netter

DAG 9-11: Det er tid for en litt annen type safari, og man fortsetter til Mkuze Falls Private Game Reserve. 1 times kjøring. Man drar på leting etter the, Big-Five (elefant, løve, nesehorn, bøffel og leopard). Fantastiske dyreopplevelser i fem stjerners lodge, og en helt unik safari opplevelse er garantert. En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om mofgenenen, det er da sjansen for å se dyr er størst. Opp ca kl 0500. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser, og tilbake til lodgen for en helsebringene brunch. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca kl 1500 møtes man til High tea, en snack lunch. Safari er i åpen Landrover med deres egen game ranger og tracker, det er slik man virkelig får føle Afrikas dyreliv.Tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien! Oppholdet inkluderer: Innkvartering i AmaKhosi Lodge. F/L/M + alt drikke også alkohol + klesvask. 2 netter.

DAG 11-12: Etter siste morgensafari og frokost kjører man tilbake til sivilasjonen og til finans-forstaden Sandton utenfor Johannesburg ca 6-7 timers kjøretur. Overnatting på hotell i gå avstand til Mandela Square hvor man finner et rikt utvalg av  butikker og restauranter.

 

Sjekk været i Kwa Zulu Natal

http://www.weather.com/


Trykk her for å komme til vår kontaktinformasjon.            ... her for å komme til forsiden
 

 
  Antall besøkende:   164635
  Sist oppdatert:   04.06.2013
     

Våre destinasjoner:


Sør-Afrika
http://no.wikipedia.org/wiki/
Sør-Afrik
aBotswana
http://no.wikipedia.org/wiki/
BotswanaMosambik
http://no.wikipedia.org/wiki/
MosambikNamibia
http://no.wikipedia.org/wiki/
Namibia
Tanzania
http://no.wikipedia.org/wiki/
TanzaniaTunisia
http://no.wikipedia.org/wiki/
tunisiaNew Zealand
http://no.wikipedia.org/wiki/
New_zealand

Flagg
Zimbabwe
http://no.wikipedia.org/wiki/
Zimbabwe

Det kappverdiske flagget
Kapp Verde
http://nn.wikipedia.org/wiki/
Kapp_Verde

Flagg
Zambia
http://no.wikipedia.org/wiki/
Zambia

 Kenya
Kenya
http://no.wikipedia.org/

  
CENTRAL AFRICAN REPUBLIC
http://en.wikipedia.org/

  
UGANDA
 http://en.wikipedia.org/